Start

Het Rotterdams Turks Klassieke Muziek Koor heeft een rijk repertoire uit de Turkse klassieke muziek. Vooral de licht-klassieke fasil-liederen worden vaak uitgevoerd. Fasil-liederen brengen Turks publiek het plezier van herkenning, maar ook voor niet-Turks publiek is de muziek toegankelijk door het lichte karakter van het genre.

Het doel van het koor is hun prachtige muzikale erfenis over te dragen aan de nieuwe generaties en de pareltjes uit de Turkse klassieke muziek uit te voeren voor een ieder die geïnteresseerd is in de Turkse en mediterrane cultuur.

Popular Tags

JT SlideShow

ahmetali_alali_tasuman_aasuman_oayferaytendilekebruerhanferruhfirdevshanifehaticehayatincilutfumehmetmehmet_Amehmet_Nneclaramazansehribanselmasevinctuncayzeynep
JT SlideShow Module v3.0